Singlereizen wandelen Turkije

Tijdens deze speciale single reizen leer je Turkije op zijn mooist kennen. Dankzij de bijzondere wandelingen die je samen met een groep singles onderneemt, kom je langs de mooiste plekjes, kleine vissersdorpjes en de schitterende kust.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de combinatie wandelen en varen? Tijdens onze luxe wandelcruises nemen we jullie met de boot mee naar afgelegen en onbereikbare plekken, waar vervolgens spectaculaire wandelingen kunnen worden ondernomen. Na deze vermoeiende wandelingen wordt je op het schip opgewacht met heerlijke Turkse lekkernijen, zodat je met een volle maag even kunt gaan ontspannen. Natuurlijk hebben we ook een wandelreis voor singles waarbij je 's avonds lekker kunt uitrusten in een luxe hotel. 

Ondanks het feit dat deze alleenstaanden vakanties actief zijn, is er ook genoeg tijd om te ontspannen en van je vakantie te genieten. Je bent daarnaast nooit verplicht om deel te nemen aan activiteiten of wandelingen, want het is en blijft jouw vakantie!

Ben jij er klaar voor om het prachtige Turkije te ontdekken tijdens een bijzondere wandelvakantie? Bekijk dan hieronder snel al onze wandel-reizen voor singles:

Op dit moment zijn er geen wandelreizen in Turkije gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.